(+45) 98 16 28 88 aalborg@vs-sliberi.dk

Værktøjsslibning af professionelt værktøj

}

Værktøjsslibning med høj effektivitet

Få udført værkstøjslibning hos Værktøjs Service Aalborg

Hos Værktøjs Service Aalborg – kun en kort køretur fra Skive – udfører vi værktøjsslibning. Vi tilbyder opslibning af dit gamle skærende værktøj, således at det fremstår som nyt, og der er god økonomi i genopslibning i langt de fleste tilfælde.

40 års erfaring med værktøjsslibning

Vi har over 40 års erfaring med opslibning og fremstilling af skærende værktøjer til forarbejdning i alle slags materialer. Nu kan vi også tilbyde målerapport med det nyeste måleudstyr med 0,0004 mm gentagelses nøjagtighed.

For at kunne følge med i udviklingen, bruges der mange ressourser på opdateringer i vores CNC maskiners software hvert år.

Netop for at kunne følge med nutiden og fremtidens krav fra vores kunder.

Specialiseret indenfor fremstilling af helt unikke fræsere

Vi leverer speciale fræsere, trinfræsere og andre spåntagende værktøjer til brug i alle slags materialer. Ligeledes fremstiller vi rivaler, sniptapper op til 5”, modul fræsere til tandhjulsfræsning og spline fræsere til f.eks. trækaksler. Alle værktøjer kan fremstilles helt efter dine ønsker og specifikationer. Ligesom værktøjerne kan belægges, hvis det er nødvendigt for yderligere optimering. Værktøjsslibning og fremstilling af fræsere er derfor en hel unik kompetence vi har.

Savklinger og Gühring produkter

Vi tilbyder værktøjsslibning – altså opslibning af savklinger i HSS og hårdmetal på vores CNC-styrede maskiner. Vi har også nye HSS klinger fra Ø63 til Ø450 på lager. Disse kan fortandes til lige den slags materiale de skal benyttes til. Til træindustrien slibes og renoveres HM klinger og vi forhandler også CMT klinger, som kan leveres fra dag til dag. Vi forhandler desuden alle Gühring produkter til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om rundslibning og planslibning.

Kontakt os for mere viden om værktøjsslibning

Hvis du har slidt værktøj, der kunne trænge til en genopslibning eller skal bruge noget helt nyt, er vi den rigtige leverandør. Vi kan udføre værktøjsslibning og anden service af værktøj for kunder i hele landet, og har især mange kunder omkring Aalborg og Skive. Send gerne en tegning over jeres udfordring, så kontakter vi jer, så vi sammen bliver enige om hvordan det skal løses. Vores e-mail aalborg@vs-sliberi.dk eller ring direkte til os på telefon 98 16 28 88.

Eller kontakt os her

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.