(+45) 98 16 28 88 aalborg@vs-sliberi.dk

Trinbor

Trinbor fremstilles til hele Danmark

Skal du bruge et trinbor? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder fremstilling og opslibning af trinbor til kunder i hele Danmark.

Vi har gode erfaringer med at fremstille trinbor i både HSS, hårdmetal og platte bestykket værktøjer. Vi fremstiller trinboret efter kundens behov og ønske, både med og uden kølekanaler.

Vi har mere end 40 års erfaring

Når vi får en opgave vedrørende et trinbor, arbejder vi videre ud fra kundens tegning/skitse af hullet som skal bores, hvoraf det fremgår hvilke pasninger, trinlængder, vinkler, radiusser og lignende der er nødvendig. Information om hvilket materiale trinboret skal benyttes til er også vigtig.

Vi udarbejder en CAD tegning over trinboret, som sendes til kunden for godkendelse og leveringstid, belægning, kølekanaler og andre krav aftales. Vi bestræber os altid på at levere trinværktøjer af meget høj kvalitet, som derved har rigtig gode standtider hos kunden. Samtidigt yder vi også den bedste service til kunden, fordi vi ved at god og præcis service er vigtigt for din forretning.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon 98 16 28 88 eller skriv på mail aalborg@vs-sliberi.dk.