(+45) 98 16 28 88 aalborg@vs-sliberi.dk

Få trinbor i Aalborg nær Skive

}

Trinbor til virksomheder i hele Danmark

Skal du bruge et trinbor? Så er du kommet til det rette sted. Værkstøjs Service Aalborg – en kort køretur fra Skive –  tilbyder fremstilling og opslibning af trinbor til kunder i hele Danmark.

Vi har gode erfaringer med at fremstille trinbor i både HSS, hårdmetal og platte bestykket værktøjer. Vi fremstiller trinboret efter dine behov og ønsker, og både med og uden kølekanaler.

Vi har mere end 40 års erfaring

Når vi får en opgave vedrørende et trinbor, arbejder vi videre ud fra kundens tegning/skitse af hullet som skal bores, hvoraf det fremgår hvilke pasninger, trinlængder, vinkler, radiusser og lignende der er nødvendig. Information, om hvilket materiale trinboret skal benyttes til, er også vigtig.

Sådan foregår produktionen hos os

Vi udarbejder en CAD tegning over trinboret, som sendes til kunden for godkendelse og leveringstid, belægning, kølekanaler og andre krav aftales. Vi bestræber os altid på at levere trinværktøjer af meget høj kvalitet, som derved har rigtig gode standtider hos kunden. Samtidigt yder vi også den bedste service til kunden, fordi vi ved at god og præcis service er vigtigt for din forretning.

Trænger dit trinbor til at blive slibet?

Værktøjs Service Aalborg ApS er en erfaren og professionel virksomhed, der tilbyder slibning af trinbori Aalborg og Skive. Vi har et dygtig og erfaren team, som arbejder hårdt for at sikre at dit værktøj er skarpt og effektivt. Vi bruger kun de bedste materialer og teknologier for at sikre at du får det bedste resultat. Har du brug for at få slibet dit trinbor så er vi de bedste til opgaven. Har du spørgsmål til slibnings processen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for vores trinbor

Kontakt os i dag for at høre mere om vores trinbor og slibningstjenester eller hvis du har spørgsmål? Ring til os på telefonnummer 98 16 28 88 eller skriv på mail aalborg@vs-sliberi.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.