(+45) 98 16 28 88 aalborg@vs-sliberi.dk

Speciale

Slibning og vedligeholdelse af værktøj

Hos Værktøjs Service Aalborg sliber vi alle former for skærende værktøjer, ligesom vi kan tilbyde rundslibning, planslibning, centerlessslibning og CNC-slibning. Vi har mere end 40 års erfaring indenfor slibning og anden vedligeholdelse af skærende værktøjer. Vi både fremstiller nye og renoverer gamle værktøjer. Der er god økonomi i at vedligeholde de slidte værktøjer, så de altid virker optimalt. Vi vurdere altid om det kan svare sig, at genopslibe frem for at købe nyt. I alle henseender bestræber vi os på at give vores kunder de bedste resultater på kort tid og til den absolut bedst mulige pris.

Fleksibelt sliberi tilbyder kvalitets slibning

Vi betragter os selv som et fleksibelt sliberi, idet vi har mulighed for at levere, vedligeholde og renovere mange forskellige former for skærende værktøjer. Vores slibning gør værktøjer velfungerende igen og kan være med til at gøre et gammelt, sløvt værktøj, effektivt og som nyt. Hvad enten det gælder en slibnings- eller anden renoveringsopgave, er det vigtigste for os, at vi hver gang leverer et stykke kvalitetsarbejde, der lever op til dine forventninger.

Garanteret slibnings opgaver i kvalitet

I hvert stykke arbejde, vi udfører, søger vi at yde den bedste service og et godt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris. Vi er altid omhyggelige med vores arbejde og forsøger at udføre alle opgaver i så høj kvalitet som muligt, ved hele tiden at holde os opdaterede omkring de nyeste teknikker. Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor slibning, kan du kontakte os på telefon 98 16 28 88 eller på e-mail: aalborg@vs-sliberi.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.