(+45) 98 16 28 88 aalborg@vs-sliberi.dk

Rundslibning i Aalborg, Skive og omegn

Rundslibning med over 40 års erfaring i Danmark

Ønsker du en flot og nøjagtig overflade på et metalemne? Så få hjælp med rundslibning.

Hos Værktøjs Service tilbyder vi rundslibning af aksler, rundknive og lignende. Hvis man ønsker en flot og nøjagtig overflade på et metalemne, så man er sikret en ren og poleret overflade uden ujævnheder, er rundslibning svaret. Vi har over 40 års erfaring med slibning og anden renovering af skærende værktøjer, hvilket gør, at vi naturligvis tilbyder rundslibning i høj kvalitet.

Vi tilbyder forskellige muligheder inden for rundslibning, så vi kan imødekomme alle slags kunder over hele landet. Vi fremstiller også rundknive inden for levnedsmiddelbranchen, samt anden produktion. Vi tilbyder rundslibning i hele landet. Vi har især mange kunder omkring Aalborg og Skive.

Vi tilbyder også kvalitets centerlessslibning

Vi tilbyder Centerlessslibning af aksler, tappe og lignende med utrolig flotte overflader og en præcis nøjagtighed. Det er f.eks. ikke noget problem at slibe 0,005 mm af emnerne. Vi kan arbejde med emner hvor diameteren variere fra Ø2 til Ø20. Denne proces er dog mest anvendelig ved større partier af samme emne.

Nye knive

Vi kan også være behjælpelige med levering af nye knive. F.eks. HSS/stål rundeknive i alle størrelser, modholderknive, slidseknive, hårdmetal knive i fuld hårdmetal eller med stålkrop.

Kontakt os i dag for rundslibning

Skal vi tage en uforpligtende snak? Så kontakt os på telefon 98 16 28 88 eller mail aalborg@vs-sliberi.dk.

Vi tilbyder rundslibning til kunder i hele Danmark. Vi har især mange kunder omkring Aalborg og Skive.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.