(+45) 98 16 28 88 aalborg@vs-sliberi.dk

Rundslibning for virksomheder – udført nær Aalborg og Skive

}

Rundslibning med over 40 års erfaring i Danmark

Ønsker du en flot og nøjagtig overflade på et metalemne? Så lad os levere dette med vores rundslibning.

Hos Værktøjs Service Aalborg – kun en kort køretur fra Skive – tilbyder vi rundslibning af aksler, rundknive og lignende. Hvis du ønsker en flot og nøjagtig overflade på et metalemne, så du er sikret en ren og poleret overflade uden ujævnheder, er rundslibning svaret. Med over 40 års erfaring inden for slibning og anden renovering af skærende værktøjer kan vi naturligvis tilbyde slibning af høj kvalitet.

Rundslibning for kunder i hele landet

Vi tilbyder forskellige muligheder inden for rundslibning for at imødekomme alle typer kunder over hele landet. Vi fremstiller også rundknive til levnedsmiddelbranchen og andre produktionsformål. Vores slibningsservice er tilgængelig i hele landet.

Vi tilbyder også kvalitets centerlessslibning

Vi tilbyder Centerlessslibning af aksler, tappe og lignende med utrolig flotte overflader og en præcis nøjagtighed. Det er f.eks. ikke noget problem at slibe 0,005 mm af emnerne. Vi kan arbejde med emner hvor diameteren variere fra Ø2 til Ø20. Denne proces er dog mest anvendelig ved større partier af samme emne.

Nye knive

Vi kan også være behjælpelige med levering af nye knive. F.eks. HSS/stål rundeknive i alle størrelser, modholderknive, slidseknive, hårdmetal knive i fuld hårdmetal eller med stålkrop.

Kontakt os om rundslibning

Værktøjs Service Aalborg ApS har mange års erfaring inden for branchen og ved, hvordan man sikrer det bedste resultat for vores kunder. Vi bruger kun de bedste materialer og teknologier for at sikre, at arbejdet er effektivt og flot.

Skal vi tage en uforpligtende snak? Kontakt os i dag for at høre mere om vores slibningstjenester på telefon 98 16 28 88 eller mail aalborg@vs-sliberi.dk.

Vi tilbyder rundslibning, planslibning og andre former for slibning af værktøjer til kunder i hele Danmark.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.