(+45) 98 16 28 88 aalborg@vs-sliberi.dk

Professionel planslibning – nær Aalborg og Skive

}

Planslibning i høj kvalitet til din virksomhed

Har du brug for professionel planslibning, langslibning eller vertikal slibning til din virksomhed? Dén klarer vi hos Værktøjs Service Aalborg – en kort køretur fra Skive – og vi afhenter samt bringer i hele Nordjylland.

Planslibning tilbydes på vores Jacobsens

Plansliber med meget fine tolerancer og overflader med en lav overfladeruhed. Vi plansliber i såvel blødt stål som meget hårdt hærdet stål. Vi plansliber ofte sims og lignende til opretning af maskiner, hvor der har været et havari. Ligeledes tilbyder vi planslibning af klippe- og standse værktøjer.

Vi har stor erfaring indenfor planslibning og forsøger altid at levere den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser til vores kunder i hele landet.

Vi tilbyder planslibning til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder planslibning til kunder i hele Danmark.  Vi har mulighed for at planslibe emner med størrelser i op til 450 x 800 mm ud i et stykke. Vi kan også langslibe op til 5200 x 250 mm på vores Reform-langsliber. Vores mål er at give vores kunder det bedst mulige resultat, derfor udføres arbejdet altid i tæt dialog med vores kunde.

Vi kan også tilbyde vertikalslibning op til Ø450 og alle vores maskiner har justerbart magnetplan, som sikre at det færdige emne er helt plant. Vi kan også være behjælpelige med nye knive. Vi er leveringsdygtige i alle typer maskinsakseknive (oplys gerne type, årgang model m.v.). Ligeledes kan vi tilbyde flisehugger knive, afretterjern, papirknive, klippe- og standeværktøjer.

Vil du vide mere om planslibning?

Kontakt os på telefon 98 16 28 88 eller mail aalborg@vs-sliberi.dk og hør nærmere om vores planslibnings process eller hvis du har spørgsmål. Vi servicerer kunder i Aalborg, Skive og resten af Nordjylland, men har også kunder fra andre dele af Danmark.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.