Sidebar

Trinbor fremstilles til hele Danmark

Hos Værktøjs Service Aalborg tilbyder vi fremstilling og opslibning af trinbor til kunder i hele Danmark. Vi har gode erfaringer med at fremstille trinbor i både HSS, hårdmetal og platte bestykket værktøjer. Vi fremstiller trinboret efter kundens behov og ønske, både med og uden kølekanaler.

Vores erfaring med fremstilling af trinbor

Når vi får en opgave vedrørende et trinbor, arbejder vi videre ud fra kundens tegning/skitse af hullet som skal bores, hvoraf det fremgår hvilke pasninger, trinlængder, vinkler, radiusser og lignende der er nødvendig. Information om hvilket materiale trinboret skal benyttes til er også vigtig.

Vi udarbejder en CAD tegning over trinboret, som sendes til kunden for godkendelse og leveringstid, belægning, kølekanaler og andre krav aftales. Vi bestræber os altid på at levere trinværktøjer af meget høj kvalitet, som derved har rigtig gode standtider hos kunden.

Kontakt os for mere viden om trinbor

Mangler du et trinbor, er du meget velkommen til at tage kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov hertil. Du kan med fordel kontakte os på telefon 98 16 28 88 eller på e-mail: aalborg@vs-sliberi.dk. Vi kan også kontakte dig. Udfyld formularen nedenfor og vi ringer hurtigst muligt. Du kan også besøge vores kontakt side for mere information.