Sidebar

Rundslibning med over 30 års erfaring i Danmark

Hos Værktøjs Service tilbyder vi rundslibning af aksler, rundknive og lignende. Hvis man ønsker en flot og nøjagtig overflade på et metalemne, så man er sikret en ren og poleret overflade uden ujævnheder, er rundslibning svaret. Vi har over 30 års erfaring med slibning og anden renovering af skærende værktøjer, hvilket gør, at vi naturligvis tilbyder rundslibning i høj kvalitet.

Vi tilbyder forskellige muligheder inden for rundslibning, så vi kan imødekomme alle slags kunder over hele landet. Vi fremstiller også rundknive inden for levnedsmiddelbranchen, samt anden produktion.

Vi tilbyder også kvalitets centerlessslibning

Vi tilbyder Centerlessslibning af aksler, tappe og lignende med utrolig flotte overflader og en præcis nøjagtighed. Det er f.eks. ikke noget problem at slibe 0,005 mm af emnerne. Vi kan arbejde med emner hvor diameteren variere fra Ø2 til Ø20. Denne proces er dog mest anvendelig ved større partier af samme emne.

Nye knive

Vi kan også være behjælpelige med levering af nye knive. F.eks. HSS/stål rundeknive i alle størrelser, modholderknive, slidseknive, hårdmetal knive i fuld hårdmetal eller med stålkrop.

Uanset opgavens størrelse søger vi for at give vores kunder så mange muligheder som muligt, ligesom vi gerne står til rådighed, hvis du har brug for vejledning med hensyn til rundslibning m.v.

Kontakt os for mere viden om rundslibning m.v.

Vil du høre mere om rundslibning eller om, hvad vi kan gøre for dig, kan du kontakte os direkte på telefon 98 16 28 88 eller på e-mail aalborg@vs-sliberi.dk. Vi kontakter også dig. Udfyld nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.