Sidebar

Planslibning i kvalitet

Hos Værktøjs Service Aalborg tilbyder vi planslibning, langslibning og vertikal slibning.

Planslibning tilbydes på vores Jacobsens Plansliber med meget fine tolerancer og overflader med en lav overfladeruhed. Vi plansliber i såvel blødt stål som meget hårdt hærdet stål. Vi plansliber ofte sims og lignende til opretning af maskiner, hvor der har været et havari. Ligeledes tilbyder vi planslibning af klippe- og standse værktøjer. Vi har stor erfaring indenfor planslibning og forsøger at levere planslibning af den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser til vores kunder i hele landet.

Vi tilbyder planslibning til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder planslibning til kunder i hele Danmark. Vi har mulighed for at planslibe emner med størrelser i op til 450 x 800 mm ud i et stykke. Vi kan også langslibe op til 5200 x 250 mm på vores Reform-langsliber. Vores mål er at give vores kunder det bedst mulige resultat, og derfor er det altid i tæt dialog med vores kunde, at vi udfører planslibningen. Vi kan også tilbyde vertikalslibning op til Ø450 og alle vore maskiner har justerbart magnetplan, som sikre at det færdige emne er helt plant. Vi kan også være behjælpelige med nye knive. Vi er leveringsdygtige i alle typer maskinsakseknive (oplys gerne type, årgang model m.v.). Ligeledes kan vi tilbyde flisehugger knive, afretterjern, papirknive, klippe- og standeværktøjer.

Hør mere om planslibning m.v.

Vil du vide mere om, hvad vi kan udføre for dig, er du velkommen til at kontakte os. Udover planslibning udfører vi også mange andre former for renovering og optimering af gamle værktøjer. Vil du høre mere, kan du kontakte os direkte på telefon 98 16 28 88 eller på e-mail: aalborg@vs-sliberi.dk. Vi kontakter også dig. Kan du besøge vores kontakt side for mere information.